Frivillige

Frivillig på VoxHall

Frivilligheden er hjertet af VoxHall. Uden de frivillige ville vi ikke være i stand til afvikle koncerter og formidle den musik vi elsker. For at kunne være frivillig på VoxHall kræver det at du er minimum 18 år gammel og kan tage ca. tre vagter om måneden. Men vigtigst af alt er det dog, at du brænder for musikken og fællesskabet.

Som frivillig har man selv mulighed for at vælge sine vagter via vores vagtplanssystem. Ved vagter der starter før kl. 18.00 vil VoxHall være vært for aftensmad. Der er gratis kildevand, the og kaffe på vagten og vi slutter gerne af med en iskold øl i hinandens selskab.

Arbejdsområder

Bar: Vores største gruppe, som består af ca. 40 personer. Som frivillig i baren er det overordnede krav tre vagter per måned. Der vil dog være undtagelser i de stille perioder omkring julen og sommerferien. Arbejdsopgaverne består klargøring og kundebetjening i bar og garderobe, samt generel oprydning efter endt koncert.En almindelig vagt i baren er omkring 6 timer. Mødetid kan variere, men ligger som udgangspunkt om aftenen. Der kan forekomme længere dage, som eventuelt kan tælle for to vagter. 

Foto: Som fotograf på VoxHall har man ca. tre vagter om måneden. Vigtigst er det, at vagtplanen skal gå op, så alle koncerter bliver fotograferet. VoxHall bruger billederne på hjemmeside og SoMe mm. Fotografen bliver altid krediteret.

PART: Som aktiv frivillig på VoxHall er det muligt at blive en del af gruppen der arrangerer events på VoxHalls lille scene der kaldes PART.

Personalegoder

Som frivillig på VoxHall får du fri entre til alle husets koncerter, rabat i baren og mulighed for at skrive én person på gæstelisten. Derudover er der mulighed for at forespørge på gæstelister på andre spillesteder rundt om i landet.

Men en ting er musikken – en anden ting er fællesskabet. Det sociale liv på VoxHall er for mange der hvor den største gevinst ved at være frivillig kommer i spil. Vi bestræber os løbende på at tilbyde forskellige sociale arrangementer som man frivilligt kan deltage i. Vi afholder hvert år julefrokost og sommerfest. Og ind i mellem de to legendariske arrangementer, arrangerer vi blandt andet ølsmagninger, biografture, og tager til tider på Riisvangen og ser bold i verdensklasse (Aarhus Fremad).

Interesseret? Skriv til en kort ansøgning til produktion@fondenvoxhall.dk hvor du fortæller lidt om din motivation.

Photo: Steffen Jørgensen (https://photo.stffn.dk)