Om Part

– EN DEL AF VOXHALL

VoxHall har etableret en mindre scene, PART, som er placeret i VoxHalls eksisterende bar- og loungeområde. 

PART er VoxHall’s nye mindre scene og er sat i verden med det formål at skabe et kontemporært udfoldelsesrum og scene, hvor musik- og kulturaktører i fællesskab med VoxHall tilbydes en co-produktions legeplads, til at præsenterer de nyeste talenter inden for det eksperimenterende, alternative og frie. Derudover repræsenterer PART scenen VoxHalls nyskabende tilgang til at forme en kulturel eksperimenterende arena, der udfordrer og bryder med det traditionelle venueformat.

PART scenen skaber på denne måde nye rammer for oplevelser på VoxHall, hvor man som publikum kan opleve en bred vifte af kulturelle arrangementer, der spænder fra mindre koncerter og talks til foredrag og ølsmagninger, alt sammen med musikken i centrum, og hvor sanserne sættes i spil.  

Arrangementerne på PART scenen arrangeres i samarbejde med VoxHalls dedikerede frivillige og involverer forskellige lokale og nationale aktører.

PART har sin egen indgang, som er let tilgængelig på siden af VoxHalls hovedbygning ud mod Vester Allé, og fører direkte ind til VoxHall’s loungeområde, ølbar og PART scene.

Vi ser frem til at dele unikke oplevelser med jer i PART.